Homemade (benodigdheden: mama en papa)

Daar was ze dan, na 41 weken en 4 dagen op haar gewacht te hebben. Ik denk dat ik nog nooit zoiets moois in mijn leven heb gezien dan het meisje dat op 28 oktober 2016 om 10.06 uur op mijn borst werd gelegd. 

We gaven haar de naam Lexi. De naam waar ze naar zal luisteren als we haar aanspreken, de naam die over een paar jaar genoemd zal worden als ze haar handje opsteekt in de klas, de naam die op haar CV komt te staan wanneer ze later op zoek gaat naar een baan. Door haar is mijn leven in één klap veranderd, eigenlijk al op het moment dat een zwangerschapstest me verklapte dat ik een klein mensje meedroeg in mijn buik. 

Mijn zwangerschap is een rollercoaster ride geweest van emoties. Tot en met de 4e maand van mijn zwangerschap ben ik non stop misselijk geweest, met gevolg dat ik me erg vaak ziek moest melden op mijn werk. Ik kon helemaal niets, behalve in bed en op de bank liggen en naar het plafond staren. Ondertussen zaten mijn vriend en ik in een verhuizing, en moesten daarvoor ook nog allerlei dingen geregeld worden. Toen mijn misselijkheid eenmaal weg was, brak de volgende onrustige periode aan. Nadat we bij de 20 weken echo het leuke nieuws kregen dat we een meisje zouden krijgen, kreeg ik ook te horen dat ons kindje niet goed groeide in mijn buik. Ook voelde ik tegen het eind van mijn zwangerschap vaak geen leven in mijn buik, terwijl ik gewend was om een druktemakertje te voelen. Ik moest met deze reden vervroegd met verlof, veel rust nemen en gezond leven.

Uiteindelijk is alles nog op het laatste moment goed gekomen, ons meisje heeft heel wat groei ingehaald in de laatste weken en is zelfs nog 11 dagen langer blijven zitten dan de uitgerekende datum. Op 28 oktober 2016 is mijn grote kleine liefde om 10.06 uur, met het gewicht van 3350 gram en de lengte van 51 centimeter dan eindelijk geboren ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s