It’s the most wonderful time of the year

Lekker eten, kerstmuziek op de radio, de welbekende kerstverlichting aan en samen zijn met je geliefden, het is kerstmis!

De eerste kerst voor Lexi, en de eerste kerst als mama en papa voor mij en mijn vriend. Ook de eerste kerst in ons nieuwe huisje! Voor alles een eerste keer, zeggen ze wel eens. Waar we de vorige jaren na het kerstdinner vertrokken om uit te gaan, zitten we nu bij onze ouders thuis met hun kleinkind. Het mooie aan kerst vind ik; dat het je bij elkaar brengt. Gezinnen eten samen aan tafel tot de laatste persoon klaar is, familie en vrienden proosten op een jaar dat bijna voorbij is. Iedereen komt samen, praat en lacht met elkaar. Nu ik zelf een gezin heb, raakt het samenzijn van een familie me nog meer. It’s the most wonderful time of the year. Merry Christmas everyone!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s