Canon & Lexi

Fotograferen is een gewoonte die ik niet kan laten. Meestal natuurlijk met mijn telefoon, maar vaak ook met mijn spiegelreflexcamera. Op een opleiding die ik gevolgd heb, heb ik een tijdje les in het fotograferen gehad. Hier werd het me steeds meer duidelijk dat fotograferen een soort hobby voor me is. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken, en vanzelfsprekend maak ik dus ook vele foto’s van mijn eigen model; Lexi. 

Hier een aantal foto’s waar ik trots op ben, en die prachtig in Lexi’s baby-album passen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s