Hallo 2017, hallo bucketlist

De eerste dag van het nieuwe jaar is aangebroken, en dat betekend 365 nieuwe kansen. Het vorig jaar heeft me een aantal dingen geleerd; het leven zit vol verrassingen. Je kunt plannen maken, dromen hebben en ze achterna jagen, maar je weet nooit wat je te wachten staat in de toekomst. Zo werd ik onverwacht zwanger, ging ik samenwonen en werd ik in oktober mama. Een aantal dingen die ik graag wilde doen dat jaar, zijn om die redenen niet doorgegaan. Toch zal 2017 a hard time krijgen om 2016 te overtreffen, maar ik wil mezelf uitdagen om bepaalde dingen wèl te doen. Daarom begin ik dit jaar met een bucketlist.

Ik heb me beseft in het afgelopen jaar dat ik sterker ben dan ik dacht, moediger. Ook heb ik mezelf kunnen hervinden omdat ik veel tijd heb gehad om na te denken en op mezelf te zijn (alleen al door mijn verlof bijvoorbeeld). Het leven met mijn 2 grote liefdes en het moederschap heeft me zoveel dankbaarheid gegeven, ik kan ineens intens genieten van de kleine dingen in het leven. Ik zou liegen als ik zeg dat ik het niet zwaar heb gehad het afgelopen jaar, maar ik heb me beseft dat ik meer aankan dan ooit tevoren. 

Dus nu mijn bucketlist. Mijn lijst van doelen en dromen van die ik aan het einde van 2017 hoop te hebben waargemaakt. Een aantal van deze doelen en dromen wil ik graag met jullie delen, ook al zijn ze niet allemaal even interessant en spannend:

• Beginnen aan mijn onderarm-sleeve, waarin iets verwerkt wordt voor Lexi

• Mijn 2e boek schrijven (de 1e schreef ik voor mijn beste vriendin)

• Samen met mijn vriend en Lexi op vakantie

• Een cakesmash fotoshoot van Lexi maken

• Het fotograferen oppakken en een portfolio maken

• Iedere dag tegen mijn vriend en Lexi zeggen dat ik van ze hou

• Een citytrip met mijn beste vriendin

• Gezonder leven 

• Babyzwemmen met Lexi

• Lexi’s eerste verjaardag vieren 

• Alle foto’s van Lexi inplakken in albums

• Mijn gipsbuik van de zwangerschap versieren

• Een persoonlijk sieraad kopen (iets voor mijn gezinnetje)

• Nieuwe meubels in huis

• Wensballonnen oplaten voor bepaalde personen

• Een feestje voor mijn verjaardag

• De belangrijkste personen in mijn leven op een doodnormale dag verrassen met iets speciaals

En zo heb ik er nog veel meer. Als je een bucketlist maakt, leg hem dan ergens neer waar je hem vaak zult tegenkomen. Zo blijf je nadenken over de dingen die je graag wil in het leven. Een bucketlist daagt je uit, of eigenlijk daag jij jezelf uit. Op deze manier leer je jezelf beter kennen, en natuurlijk de wilskracht die je hebt om iets te bereiken.

I’m in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s